Crystalline Rainbow

Stemvorken

COSMIC SOUND – STEMVORKEN ALS PLANETARY TUNERS

EN KRISTALLEN STEMVORKEN

Afkomstig van http://www.healingforks.com

5 stemvorken met de Toon overeenkomstig de frequenties berekend uit de omlooptijden van planeten uit ons zonnestelsel.

Deze stemvorken worden gebruikt om lichaam en geest in balans te brengen overeenkomstig de universele wetmatigheden en aspecten die we terugvinden in de groeistructuren op aarden en in de kosmos – omgezet in heldere klanken die ons kunnen helpen bij over-een-stemmen van onszelf met deze unieke holografische verbanden.

Om de onhoorbare “klank”van een planeet in omloop rond de zon om te zetten in een hoorbare toonhoogte moeten we de omlooptijd weten.

Om de frequentie te berekenen gebruiken we de formule (Hans Cousto): frequentie = 1 gedeeld door de omlooptijd. Voor de aarde zal dit dus zijn 1 gedeeld door 365,242 = 0,0027378. Dit vibratiegetal wordt dan 32 octaven omhoog gebracht (getransponeerd) naar de voor ons hoorbare 136,10 Hertz., een trilling die overeenkomst met ongeveer onze toon C-Groot (Cis): de vibratie van ons aardejaar.

Gebruik de Planetaire Tuners om je af te stemmen op de energie van een specifieke planeet en Planetaire Tuners scheppen een sympathische resonantie tussen de planeten en onszelf en herstellen de planetaire balans. Het is mogelijk om de negatieve invloeden van planeten die in uw horoscoop tot uitdrukking komen met behulp van de planetaire stemvorken te herstellen.

In India, de bakermat van spiritualiteit, worden de planetaire invloeden op gezondheid en functioneren als zeer belangrijk ervaren. Het in balans brengen van lichaam en geest in relatie tot de planeten wordt daar dan ook als zeer belangrijk ervaren.
Aldus de eigenschappen van die planetaire energieën in jezelf op te nemen.

Planetaire Tuners vormen een waardevolle aanvulling bij lichaamswerk en acupunctuursessies. Ze creëren “ruimte”in meditaties, versnellen de persoonlijke groei en brengen een nieuwe dimensie in astrologische duiding.

Elke Planetaire Tuner is afgestemd op de frequentie van een verschillende planeet en activeert/harmoniseert de astrologische kwaliteiten ervan.

Hieronder volgt een opsomming van de vijf Planetaire Tuners, met een beknopte beschrijving. Genoemde toonhoogten zijn niet exact de Toon van de toonladder, maar een benadering.

Pluto Tuner
Toon is: 140,25 Hz – Cis – D
Tempo: 65,7 bpm (slagen per minuut)
Kleur: Blauw-groen
Effect: Versterkt het principe van de groepsdynamiek en kan een opening geven naar meer integratie, bijvoorbeeld in de maatschappij of op het werk.
Schorpioen en het 8 huis: vergemakkelijkt het loslaten van wat voorbij is, zodat vernieuwing en herstel kan plaatsvinden; ondersteunt processen van transformatie en transmutatie; helpt om iemands eigenheid te vinden, en een beter begrip van de ware aard van seksualiteit.

Uranus Tuner
Toon is: 207,36 Hz – Gis
Tempo: 97,2 bpm (slagen per minuut)
Kleur: Oranje
Effect: Versterkt de kracht van verrassing en vernieuwing; heeft oerkracht en erotische kanten.
Waterman en het 11de huis: Stimuleert zelfonderzoek en expressie; verbetert uitwisseling en creativiteit in groepssituaties; ondersteunt het proces van onderscheid tussen mijn en dijn (en bijbehorend respect), makkelijker afstand nemen en een meer universele kijk op de dingen.

Jupiter Tuner
Toon is: 183,58 Hz – Fis
Tempo: 86 bpm (slagen per minuut)
Kleur: Rood
Effect: Versterkt de creatieve kracht en constructief denken. Trefwoorden zijn groei, eerlijkheid en vrijgevigheid. Ook wijsheid en inzicht. Verbetert openheid, vertrouwen, optimisme, fortuin en geeft een joviale stemming en een lacht. Geeft openheid voor dankbaarheid en het avontuur.
Boogschutter en het 9 huis: stimuleert expansie en groei; leren vanuit een breder inzicht; open staan voor hogere kracht; stimuleert reizen en ontdekkingen; stimuleert optimisme, de moraal en ethiek.

Venus Tuner
Toon is: 221,23 Hz – A
Tempo: 103,7 bpm (slagen per minuut)
Kleur: Geel-Oranje Chakra: Ajna (derde oog)
Effect: Versterkt de energie van hogere liefde en verlangen naar harmonie.
Weegschaal en het 2 en 7 huis: Verbetert het zicht op esthetiek en schoonheid; brengt iemand in contact met de energie en sensualiteit van de Godin; herstelt evenwicht, versterkt een-op-een relaties; ontdekking van de vrouwelijke kant.

Mercury Tuner
Toon is: 141,27 Hz – Cis
Tempo: 66,2 bpm (slagen per minuut)
Kleur: Blauw-Groen
Chakra: Vishudda (Keel Chakra)
Effect: Versterkt het spraakcentrum en de verbinding tussen de communicatie en het intellect.
Tweelingen en het 3 huis: beter leren, makkelijker onderwijzen; verbetert communicatie op hoger niveau; meer ontvankelijkheid en begrip voor wat de ander wil zeggen; geeft openheid voor kennis en heldere gedachten.

 

10 Grote Stemvorken voor kristal en edelstenen .

Deze stemvorken hebben de namen:
Amethyst (Amethist) tuner, Blue Sapphire (Blauwe Saffier) tuner, Diamond (Diamant) tuner, Emerald (Smaragd) tuner, Jade tuner, Quartz (Kwarts) Crystal tuner, Opal (Opaal) tuner, Pearl (Parel) tuner, Ruby (Robijn) tuner, Yellow Sapphire tuner, (Gele Saffier), inclusief een luxe fluwelen etui.

Deze therapeutische stemvorken resoneren op de frequentie van bovengenoemde stenen.
Ideaal voor alle therapeuten die al werken met kristallen en (half)edelstenen in therapieën, als een manier om de effecten van hun behandeling nog te versterken.

Toepassingen:
Ontspanning en genieten
Aura reiniging
Edelsteen en mineralen therapie
Reinigen edelstenen
Opladen en versterken edelsteen remedies
Opladen van mineraalwater

De edelstenen/mineralen stemvorken hebben een ronde gekleurde top.
Deze stemvorken worden niet direct op het lichaam gebruikt, maar voor het overbrengen van klank naar de subtiele energievelden rondom het lichaam, naar de subtiele energievelden rondom het lichaam, naar de chakra’s en meridiaangebieden. De klanktrilling van deze speciale stemvorken duurt vrij lang.

De namen zijn:
Amethist tuner – toon B – chakra Derde Oog en Kruin – element Lucht (affirmatie: Ik laat alle egoïstische gedachten en behoeftes los.)

Bergkristal tuner – die op alle tonen werken het sterkst op C,F en B – chakra geen voorkeur maar het sterkst op Stuit, Hart en Kruin – element Water
(affirmatie: Mijn weten en voelen is helder en ik reinig mijzelf van dagelijkse onzuiverheden.)
Spirituele boodschap: Brenger van licht, zuiverheid en puurheid. Oud, wijs en tegelijkertijd jong van geest en helder in handelen.
Blauwe Saffier tuner – toon A – chakra Keel – element Vuur en Lucht
(affirmatie: Ik zie nu duidelijk door de illusie van mijn verhalen hen.)

Diamanten tuner – toon B – chakra Derde Oog, Thymus en Kruin – element Vuur en Lucht
(affirmatie: Mijn spirituele zoektocht zal zich uitstrekken over meerder levens.)

Gele Saffier tuner – Chakra Navel/Spleen and Solar Plexus.
Het trekt rijkdom naar je woning. Het stimuleert het intellect en verbetert de algehele focus, zodat je alles in een groter verband kunt zien.
Het is verbonden met de planeet Jupiter, symbool voor spiritualiteit en goddelijke Genade. Het schenkt wijsheid, inzicht, vreugde en een lang leven.
Beschermt tegen negatieve invloeden en geeft ondersteuning aan een vrouw die op zoek is naar de juiste partner.
Jade tuner – toon E – chakra Solar Plexus, Hart en Derde Oog – element Lucht (affirmatie: Mijn lichaam, emoties en ziel zijn in perfecte balans.)
Opaal tuner – toon C – chakra Derde Oog – element Vuur
(affirmatie: Mijn gehele zijn is vrij en ik heb hiervoor de verantwoordelijkheid.)

Parel tuner – toon A – chakra Solar Plexus, Derde Oog en Hart – element Water (affirmatie: Ik leef en maak fouten. Ik mag imperfect zijn.)

Robijn tuner – toon F# – affiniteit met alle chakra’s – element Vuur
(affirmatie: mijn verleden verdoezelde vaak mijn inzicht. Nu zie ik de zaken zoals zij zijn.)
Smaragd tuner – toon F – chakra Derde Oog en Hart – element Lucht
(affirmatie: Leven isschoonheid en vreugde.)

Opmerkingen Carla:
Heb al verschillende malen gewerkt met bovenstaande stemvorken bij mensen, bomen, kristallen en Aarde Helingen. Een prachtige, krachtig veld wordt aangezet en velen lagen worden opgeruimt om in een open veld te creeren wat beschikbaar is aan talenten, kwaliteiten en capaciteiten. Als heler is het heerlijk om met deze stemvorken te werken een plezier om telkens in deze electromagnetische veld de magie te mogen aanraken.

Referentie oorsprong:
https://www.healingtuningforks.co.uk/

https://www.healingtuningforks.co.uk/store/index.php?route=product/product&path=67&product_id=68

https://www.healingtuningforks.co.uk/store/index.php?route=product/product&path=67&product_id=59

 

Tag Cloud

%d bloggers like this: