Crystalline Rainbow

 • Red
 • 1. Energetische Elixir – Bergkristal Clusters en Rode Kleur Trilling

20171210_153111-569341930.jpg

 

(Dit is inclusief de trillingen van Totale Volle Maansverduistering van 31 januari en Partiele Nieuwe Maansverduistering van 15 februari)

Gereed voor levering per dinsdag, 20 februari, 2018. 30 ml flesje met druppelaar

Donatie: Euro 11,00 exclusief verzendkosten.

20180105_133803134493230.jpg

Bestellen is mogelijk via charren@kpnplanet.nl of via het formulier op de website.

Plaats 3 druppels van deze elixer in a glas mineraalwater en drink het gedurende de dag.

Het doel is om de kwarts op een vlak een zwaarder accent mee te geven waardoor deze steen tot een relatief snelle uitwisseling van kleur trilling in het energetische veld van de mens zou kunnen komen op die plaatsen waar een extra energiebehoefte gevraagd wordt.

Bergkristal Cluster:

20180106_104224-202208014.jpg

Een Bergkristal cluster heeft velen punten die ontstaan zijn vanuit zijn basis. Ze kunnen klein of groter zijn en elk punt is uniek. Kristallen clusters resoneren hun energie in het gebied om hun heen en kan ook gebruikt worden om negatieve energie te absorberen.

Clusters zijn al in eeuwen gebruikt voor heling, meditatie en het uitbreiden van het denken om aan te raken de geestelijke wereld.

Bergkristal wordt gebruikt voor bescherming. De krachtige Bergkristal word gebruikt voor:

 • Het verbeteren van harmonie en samenwerking
 • Helpt de levenskracht om positief te zijn

Uiterst populair metafysisch, is Bergkristal bekend als de “Meester-genezer” van het mineralenrijk, met zijn zeer hoge vibratie, en is de meest veelzijdige helende steen onder alle kristallen. Bergkristal is naar verluidt de meest krachtige helende steen van het mineralenrijk, in staat om aan elke conditie te bewerken.

Bergkristal is ook bekend als de “Steen van Kracht” en versterkt elke energie of intentie. Men is van mening dat Bergkristal beschermt tegen negativiteit, het afstemmen op je hogere zelf en pijn verlicht.

Bergkristal kan worden geassocieerd met alle elementen: aarde, water, lucht en vuur.

Bergkristal brengt de spirituele boodschap van licht, zuiverheid en duidelijkheid. Het is oud, wijs en tezelfdertijd jong van geest en helder in actie.

Affirmatie: Mijn weten is helder en ik mag gereinigd worden van dagelijkse onzuiverheden.

 

Stuitchakra Rood 1 Mensen die extreme vermoeidheden optreden, zonder dat het leefpatroon zich veranderd heeft. Dit is meestal een geestelijk proces ondanks het feit dat ook fysieke processen eraan ten grondslag kunnen liggen. (Bijvoorbeeld ijzer te kort)

 

Contra indicatie: hoge bloeddruk

 

 

ROOD

Red

Rood is de kleur van leven, het is de kleur van bloed. Door het bloed en de energie in de lever en de nieren te versterken, brengt het fysieke kracht en uithoudingsvermogen met zich mee, zodat we vitaliteit en een goede gezondheid kunnen hebben.

Je hebt Rode energie nodig als je moe, lusteloos, vervallen of depressief bent. Rood is de kleur met het grootste vermogen om te penetreren. Er wordt gezegd dat Rood bloed wel kookt. Het stimuleert de bloedstroom versnelt de pols en de ademhaling en verhoogt daarmee de bloeddruk.

Rood stimuleert de circulatie van Chi door alle chakra’s en brengt een staat van zelfbewustzijn en aanwezigheid in het fysieke lichaam. De les van Rood heeft betrekking op motivatie, doelgericht wandelen op onze levensweg en de aardse verbinding versterkt ons hele systeem via het basischakra. Rode energie helpt je te aarden als je een persoon bent die je hoofd in de wolken houdt en ons helpt onze ideeën om te zetten in actie.

Rood is de kleur van vuur. En het is de kleur van de brandende, felle zon en van het leven zelf. Deze kleur hoort de volgende polariteiten: liefde en woede, vreugde en agressie.

Verder is Rood de kleur van verlangen, de seksuele impuls en de kracht van het individu. Het is de kleur van het hart, de longen en de spieren. Bij Rood zijn mensen spraakzaam, opgewonden en heet, gehaast, serieus, ijverig en gepassioneerd.

 

Positieve actie, fysiek, Rood:

 1. Het ondersteund het functioneren van de circulatie
 2. Heelt pus wonden en ontstekingen
 3. Helpt met anemia
 4. Zorgt voor verlichting van astma en chronische hoest
 5. Werkt gunstig voor aandoeningen van het strottenhoofd
 6. Verlicht bepaalde huidziekten (bijvoorbeeld littekens en huiduitslag met natte huid).
 7. Verbindt je met de oer-energie, stimuleert de bijnieren en bloedtoevoer naar de hersenen
 8. Activeert de geslachtsorganen en verhoogt de hartslag
 9. Bevordert de warmte in het lichaam en de productie van gezonde rode bloedcellen, wat goed is voor anemisch.
 10. Het verhoogt de mobiliteit waar blokkades zijn om deze beter te laten doorstromen.

 

Positieve functioneren, emotioneel, Rood

 1. Brengt opwinding van sensuele fysieke Liefde.

 

Positieve functioneren mentaal, Rood:

 1. Verhoogt de energiestroom, maakt mensen levendiger
 2. Maakt luie mensen actief
 3. Stimuleert langzame en afhankelijke kinderen met hun huiswerk
 4. Geeft een doel in het leven, helpt je te handelen en versterkt je wil

Positieve functioneren spiritueel, Rood:

 1. Helpt je op je pad te wandelen in het leven
 2. Gebruik voor chronische blokkades in het energiesysteem
 3. Actie brengt nieuw leven met zich mee

Partially Reference: Colour Scents – Healing with Colours & Aroma, Suzy Chiazzari

 

Combinaties:

Rood en Blauw: Mensen die zichzelf niet of nauwelijks weten te manifesteren, zichzelf wegcijferen, zich niet weten te verbaliseren ten gunste van zichzelf, zich altijd in een hoekje laten drukken en hier pijn uit ervaren. “Het is goed zoals je bent”.

 

Oranje en Paars: Door deze combinatie wordt het mogelijk gemaakt om emoties welke zich vastgezet hebben “tastbaar” en “verwerkbaar” te maken. Men krijgt inzicht over de eigen emotionele beleving en leert begrijpen waarom men zaken opgeslagen heeft vaak als onnodige ballast. Emotionele herinneringen kunnen ontdaan worden van pijn, wat overblijft is de les welke hieruit getrokken wordt. Voor disbalansen in het hormonale huishouden. PMS.

 

Geel en Wit: Dit geeft de mens, in gevoel en weten, een waardevolle plaats op deze Aarde. Men ervaart een deel van het grote kosmische gebeuren te zijn en weet of ervaart een doel te hebben in deze dimensie.

Nervositeit ten gevolge van onzekerheid verdwijnt evenals de hier ten gevolge van ontstane fysieke disbalansen zoals bijvoorbeeld, brandend maagzuur en disbalansen in de suikerhuishouding.

 

Rood en Wit: Om dag- nacht ritme te herstellen. Werkt tegen slapeloosheid en geeft het gevoel van aanwezigheid op alle energetische, geestelijke en fysieke niveaus, een helderheid in het hier en nu van het wezenlijke “zijn”.

 

Hierdoor kan een mens, als deze wederom ingesteld wordt op zijn grondwaardes, enorm veranderen ontdaan worden van alle trucjes van welke men zich in de loop van het leven is gaan bedienen.

 

Dankbaarheid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: