Crystalline Rainbow

Orange

 • Energetische Elixer – Bergkristal Cluster en Oranje Kleur Trilling

 

(Dit is inclusief de trillingen van Totale Volle Maansverduistering van 31 januari en Partiele Nieuwe Maansverduistering van 15 februari)

20171210_153111-569341930.jpg

Gereed voor levering per dinsdag, 20 februari, 2018.

Donatie: Euro 11,00 exclusief verzendkosten. 30 ml Flesje plus druppelaar.

Bestellen is mogelijk via charren@kpnplanet.nl of via het formulier op de website.

Plaats 3 druppels van deze elixer in a glas mineraalwater en drink het gedurende de dag.

Plaats 3 druppels van deze elixer in a glas mineraalwater en drink deze voordat je gaat slapen.

20180105_133803134493230.jpg

Het doel is om de kwarts op een vlak een zwaarder accent mee te geven waardoor deze steen tot een relatief snelle uitwisseling van kleur trilling in het energetische veld van de mens zou kunnen komen op die plaatsen waar een extra energiebehoefte gevraagd wordt.

Bergkristal Cluster:

20180106_104224-202208014.jpg

Een Bergkristal cluster heeft velen punten die ontstaan zijn vanuit zijn basis. Ze kunnen klein of groter zijn en elk punt is uniek. Kristallen clusters resoneren hun energie in het gebied om hun heen en kan ook gebruikt worden om negatieve energie te absorberen.

Clusters zijn al in eeuwen gebruikt voor heling, meditatie en het uitbreiden van het denken om aan te raken de geestelijke wereld.

Bergkristal wordt gebruikt voor bescherming. De krachtige Bergkristal word gebruikt voor:

 • Het verbeteren van harmonie en samenwerking • Helpt de levenskracht om positief te zijn

Uiterst populair metafysisch, is Bergkristal bekend als de “Meester-genezer” van het mineralenrijk, met zijn zeer hoge vibratie, en is de meest veelzijdige helende steen onder alle kristallen. Bergkristal is naar verluidt de meest krachtige helende steen van het mineralenrijk, in staat om aan elke conditie te bewerken.

Bergkristal is ook bekend als de “Steen van Kracht” en versterkt elke energie of intentie. Men is van mening dat Bergkristal beschermt tegen negativiteit, het afstemmen op je hogere zelf en pijn verlicht.

Bergkristal kan worden geassocieerd met alle elementen: aarde, water, lucht en vuur.

Bergkristal brengt de spirituele boodschap van licht, zuiverheid en duidelijkheid. Het is oud, wijs en tezelfdertijd jong van geest en helder in actie.

Affirmatie: Mijn weten is helder en ik mag gereinigd worden van dagelijkse onzuiverheden.

 

Miltchakra

Heiligbeen

Oranje 2 Diep opgeslagen en onverwerkte emoties. (Blaas, de urinewegen, de nieren inclusief bijnieren, de milt en de genitaliën.)

 

Oranje

Orange

De kleur Oranje, wordt gebruikt om vrolijkheid teweeg te brengen. Deze kleur wordt gecreëerd door rood en geel te mengen en heeft de intentie van: vriendelijkheid en hartelijkheid.

Oranje symboliseert de rijzende zon: het maakt ons alert en opgewekt en kan mensen uit depressieve situaties halen. De oranjekleur zorgt voor een gelukkig gevoel bij mensen en beïnvloedt zowel de geest als het lichaam.

Oranje is een mooie kleur die een mengsel is van rood en geel en vol van straling. Terwijl het de kracht en beweging van rood heeft, wordt het gemodereerd door het geel van de geest. Dus de oranje vibratie helpt praktisch te zijn, want we moeten nadenken voordat we handelen.

Oranje verbindt met het sacrale centrum dat de geslachtsorganen activeert en is het energiecentrum dat betrekking heeft op ons vermogen om creatieve expressie te vinden. Wanneer ons heilig centrum wordt geactiveerd, hebben we contact met ons lichaam, waardoor we zelfvertrouwen en zelfrespect kunnen ontwikkelen. Deze sensuele en aardse verbinding stelt ons in staat om gracieus en met gevoel te bewegen.

De warmte van Oranje en de vrijgave van deze vibratie bevorderen de beweging en stromen door het lichaam en emoties. De bevrijdende werking bevordert de beweging van alle lichaamsvloeistoffen, inclusief het bloed, de lymfe, seksuele vloeistoffen en tranen. De vitaliteit is een geweldig antidepressivum en de levenskwaliteit die het bevordert is er een van vreugde en vrijgevigheid.

Positieve actie, fysieke, oranje:

 • heeft een gunstig effect bij naturopathisch gebruik bij atherosclerose en coronaire sclerose cerebrosclerose
 • Het heeft een positief effect op verlies van eetlust en anorexia nervosa
 • Het heeft een goed effect bij de behandeling van bloedarmoede
 • Het is goed te gebruiken om hartproblemen te behandelen, vooral bij hartinsufficiëntie (bij de behandeling van de gevolgen van een hartaanval of angina pectoris moet oranje worden afgewisseld met blauw).
 • Regelt de geslachtsorganen
 • Geeft alle lichaamsvloeistoffen af
 • Activeert het lymfestelsel
 • Het is een krachtig tonicum en verhoogt de seksuele potentie
 • Bouwt het immuunsysteem op en bevordert de opname van calcium

 

Positieve actie, emotioneel, de kleur oranje:

 • Bevrijding van de emoties die je helpen om stilstaande energie die je vasthoudt los te laten, veroorzaakt door onderdrukte emoties uit relaties uit het verleden
 • Zorgt voor zelfvertrouwen en zelfrespect

 

Positieve actie, mentaal, oranje:

 • Stimulerend effect van rood met analytische kwaliteit van geel, maakt oranje een zeer creatieve kleur, maar een met een praktische toepassing
 • Het kan creatieve blokken helpen
 • Een korte behandeling met oranje licht in de ochtend helpt mensen die zich chronisch moe voelen op dit tijdstip van de dag
 • Heeft een positief effect bij anorexia nervosa
 • Geeft een warm gevoel en geeft kracht en vreugde in uw werk
 • Met psychische aandoeningen, depressie, melancholie, psychose, angstontevredenheid en pessimisme kunnen verbazingwekkende resultaten worden bereikt door dit oranje licht regelmatig uit te stralen (bij de behandeling van mensen met angsten, de oranjekleur afgewisseld met de kleur blauw).

Positieve actie, spiritueel, oranje:

 • Het is de kleur van vreugde, een goede gezondheid en creativiteit
 • Het laadt en vult de aura aan.

Partially Reference: Colour Scents – Healing with Colours & Aroma, Suzy Chiazzari

 

Combinaties:

Rood en Blauw: Mensen die zichzelf niet of nauwelijks weten te manifesteren, zichzelf wegcijferen, zich niet weten te verbaliseren ten gunste van zichzelf, zich altijd in een hoekje laten drukken en hier pijn uit ervaren. “Het is goed zoals je bent”.

 

Oranje en Paars: Door deze combinatie wordt het mogelijk gemaakt om emoties welke zich vastgezet hebben “tastbaar” en “verwerkbaar” te maken. Men krijgt inzicht over de eigen emotionele beleving en leert begrijpen waarom men zaken opgeslagen heeft vaak als onnodige ballast. Emotionele herinneringen kunnen ontdaan worden van pijn, wat overblijft is de les welke hieruit getrokken wordt. Voor disbalansen in het hormonale huishouden. PMS.

 

Geel en Wit: Dit geeft de mens, in gevoel en weten, een waardevolle plaats op deze Aarde. Men ervaart een deel van het grote kosmische gebeuren te zijn en weet of ervaart een doel te hebben in deze dimensie.

Nervositeit ten gevolge van onzekerheid verdwijnt evenals de hier ten gevolge van ontstane fysieke disbalansen zoals bijvoorbeeld, brandend maagzuur en disbalansen in de suikerhuishouding.

 

Rood en Wit: Om dag- nacht ritme te herstellen. Werkt tegen slapeloosheid en geeft het gevoel van aanwezigheid op alle energetische, geestelijke en fysieke niveaus, een helderheid in het hier en nu van het wezenlijke “zijn”.

 

Hierdoor kan een mens, als deze wederom ingesteld wordt op zijn grondwaardes, enorm veranderen ontdaan worden van alle trucjes van welke men zich in de loop van het leven is gaan bedienen.

 

Dankbaarheid.

 

(Dit is geen geneesmiddel zoals in de reguliere geneeskunde. Raadpleeg altijd je arts.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: