Crystalline Rainbow

4. Energetische Elixer – Bergkristal Cluster en Groen Kleur Trilling

 

(Dit is inclusief de trillingen van Totale Volle Maansverduistering van 31 januari en Partiele Nieuwe Maansverduistering van 15 februari)

Gereed voor levering per dinsdag, 20 februari, 2018.

Donatie: Euro 11,00 exclusief verzendkosten. 30 ml Flesje plus druppelaar.

20171210_153111-569341930.jpg

Bestellen is mogelijk via charren@kpnplanet.nl of via het formulier op de website.

Plaats 3 druppels van deze elixer in a glas mineraalwater en drink het gedurende de dag.

Plaats 3 druppels van deze elixer in a glas mineraalwater en drink deze voordat je gaat slapen.

20180105_133803134493230.jpg

Het doel is om de kwarts op een vlak een zwaarder accent mee te geven waardoor deze steen tot een relatief snelle uitwisseling van kleur trilling in het energetische veld van de mens zou kunnen komen op die plaatsen waar een extra energiebehoefte gevraagd wordt.

Bergkristal Cluster:

20180106_104224-202208014.jpg

Een Bergkristal cluster heeft velen punten die ontstaan zijn vanuit zijn basis. Ze kunnen klein of groter zijn en elk punt is uniek. Kristallen clusters resoneren hun energie in het gebied om hun heen en kan ook gebruikt worden om negatieve energie te absorberen.

Clusters zijn al in eeuwen gebruikt voor heling, meditatie en het uitbreiden van het denken om aan te raken de geestelijke wereld.

Bergkristal wordt gebruikt voor bescherming. De krachtige Bergkristal word gebruikt voor:

 • Het verbeteren van harmonie en samenwerking • Helpt de levenskracht om positief te zijn

Uiterst populair metafysisch, is Bergkristal bekend als de “Meester-genezer” van het mineralenrijk, met zijn zeer hoge vibratie, en is de meest veelzijdige helende steen onder alle kristallen. Bergkristal is naar verluidt de meest krachtige helende steen van het mineralenrijk, in staat om aan elke conditie te bewerken.

Bergkristal is ook bekend als de “Steen van Kracht” en versterkt elke energie of intentie. Men is van mening dat Bergkristal beschermt tegen negativiteit, het afstemmen op je hogere zelf en pijn verlicht.

Bergkristal kan worden geassocieerd met alle elementen: aarde, water, lucht en vuur.

Bergkristal brengt de spirituele boodschap van licht, zuiverheid en duidelijkheid. Het is oud, wijs en tezelfdertijd jong van geest en helder in actie.

Affirmatie: Mijn weten is helder en ik mag gereinigd worden van dagelijkse onzuiverheden.

 

Hartchakra Groen 4 Mensen die problemen hebben met “delen”, het aannemen van zaken (fysiek, energetisch, geestelijk) of het schenken van deze zullen merken dat dit probleem verdwijnt door plaatsing van de groene kleurtrilling cluster. Verbinden van de lagere energetische delen (stuit, milt, zonnevlecht, kleine hersenen) met de hogere energetische delen (keel, voorhoofd, kruin, grote hersenen). (Fysieke hart wordt versterkt, de slag wordt regelmatiger en krachtiger).

 Green

Groen is de kleur die het meest voorkomt in de natuur en wordt beschouwd als een neutrale factor. Het balanceert en harmoniseert ons systeem op alle niveaus en is geweldig voor de behandeling van shock en alle soorten stress.

 

Groen is de kleur die wordt geassocieerd met het hartchakra en wordt meestal aangevuld met roze licht om de stroom van liefde en overvloed te bevorderen.

De les van groen is om te leren het proces van het leven voor alles te vertrouwen, het een tijd en een plaats te geven en je kunt de dingen niet overhaasten. Groen kan fysieke en emotionele ruimte bieden, waardoor je tijd hebt om op ademen te komen en gewoon te zijn.

 

In bijna alle chronische ziekten reageert het goed om af en toe te stralen met groen. Als je heel nauwkeurig moet werken, kunt u dit het beste onder groen licht doen.

Positieve actie, fysiek, groen:

 • Het bevordert de harmonie in onze cellen en heeft een regulerend effect op onze stofwisseling.
 • Antiseptische en desinfecterende eigenschappen die ons reinigen van onzuiverheden op het fysieke, emotionele en mentale niveau.
 • Werkt op het spijsverteringsstelsel en balanceert de bloeddruk.
 • Het werkt door het sympathische zenuwstelsel om ontspanning te bevorderen en helpt om giftig materiaal uit het systeem te verwijderen.
 • Evenwichtige kracht voor shock en is verkoelend voor hoofdpijn.
 • Helpt normale weefselgroei en helpt recuperatie en genezing van fracturen.
 • Werkt goed bij de natuurgeneeskundige behandeling van bronchitis en hoest
 • Biedt een goede ontwikkeling in de naturopathisch benadering van artritis (afgewisseld met blauw)
 • Brengt beweging in bijna alle chronische ziekten
 • Heeft een positieve invloed op de behandeling van tumoren, ulcera en cysten
 • Werkt goed voor oogproblemen en oogziekten
 • Heeft een positief effect bij de behandeling van diabetes.

Positief functioneren, emotioneel, groen:

 • Stabiliseert extreme emoties, geeft je een gevoel van ruimte en tijd om te ontspannen en niet onder druk staan.
 • Bevorderd delen en empathie met anderen en ondersteunt Onvoorwaardelijke liefde. Positief functioneren, psychologisch/mentaal, groen:
 • Biedt tijd om dingen op een natuurlijke manier te laten gebeuren zonder problemen op te dringen of beslissingen te nemen.
 • Heeft een sterk sedatief effect en laat de bewuste geest rusten.
 • Verbetert concentratie en perceptie
 • Heeft een balancerend effect op mensen
 • Bevordert gevoelens van tevredenheid en sereniteit
 • Is ontspannend en kalmeert.

 

Positief functioneren, spiritueel/geestelijk, groen:

 • Balanceert en harmoniseert de aura en ondersteunt de verbinding met spirituele gebieden. Partially Reference: Colour Scents – Healing with Colours & Aroma, Suzy ChiazzariCombinaties:  Nervositeit ten gevolge van onzekerheid verdwijnt evenals de hier ten gevolge van ontstane fysieke disbalansen zoals bijvoorbeeld, brandend maagzuur en disbalansen in de suikerhuishouding.Rood en Wit: Om dag- nacht ritme te herstellen. Werkt tegen slapeloosheid en geeft het gevoel van aanwezigheid op alle energetische, geestelijke en fysieke niveaus, een helderheid in het hier en nu van het wezenlijke “zijn”.Hierdoor kan een mens, als deze wederom ingesteld wordt op zijn grondwaardes, enorm veranderen ontdaan worden van alle trucjes van welke men zich in de loop van het leven is gaan bedienen.Dankbaarheid.(Dit is geen geneesmiddel zoals in de reguliere geneeskunde. Raadpleeg altijd je arts.)

 

 

Combinaties:

Rood en Blauw: Mensen die zichzelf niet of nauwelijks weten te manifesteren, zichzelf wegcijferen, zich niet weten te verbaliseren ten gunste van zichzelf, zich altijd in een hoekje laten drukken en hier pijn uit ervaren. “Het is goed zoals je bent”.

 

Oranje en Paars: Door deze combinatie wordt het mogelijk gemaakt om emoties welke zich vastgezet hebben “tastbaar” en “verwerkbaar” te maken. Men krijgt inzicht over de eigen emotionele beleving en leert begrijpen waarom men zaken opgeslagen heeft vaak als onnodige ballast. Emotionele herinneringen kunnen ontdaan worden van pijn, wat overblijft is de les welke hieruit getrokken wordt. Voor disbalansen in het hormonale huishouden. PMS.

 

Geel en Wit: Dit geeft de mens, in gevoel en weten, een waardevolle plaats op deze Aarde. Men ervaart een deel van het grote kosmische gebeuren te zijn en weet of ervaart een doel te hebben in deze dimensie.

Nervositeit ten gevolge van onzekerheid verdwijnt evenals de hier ten gevolge van ontstane fysieke disbalansen zoals bijvoorbeeld, brandend maagzuur en disbalansen in de suikerhuishouding.

 

Rood en Wit: Om dag- nacht ritme te herstellen. Werkt tegen slapeloosheid en geeft het gevoel van aanwezigheid op alle energetische, geestelijke en fysieke niveaus, een helderheid in het hier en nu van het wezenlijke “zijn”.

 

Hierdoor kan een mens, als deze wederom ingesteld wordt op zijn grondwaardes, enorm veranderen ontdaan worden van alle trucjes van welke men zich in de loop van het leven is gaan bedienen.

 

Dankbaarheid.

 

(Dit is geen geneesmiddel zoals in de reguliere geneeskunde. Raadpleeg altijd je arts.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: