Crystalline Rainbow

6. Energetische Elixer – Bergkristal Cluster en Paarse en Violet Kleur Trilling

 

(Dit is inclusief de trillingen van Totale Volle Maansverduistering van 31 januari en Partiele Nieuwe Maansverduistering van 15 februari)

Gereed voor levering per dinsdag, 20 februari, 2018.

Donatie: Euro 11,00 exclusief verzendkosten. 30 ml Flesje plus druppelaar.

Bestellen is mogelijk via charren@kpnplanet.nl of via het formulier op de website.

Plaats 3 druppels van deze elixer in a glas mineraalwater en drink het gedurende de dag.

Plaats 3 druppels van deze elixer in a glas mineraalwater en drink deze voordat je gaat slapen.

20180105_133803134493230.jpg

Het doel is om de kwarts op een vlak een zwaarder accent mee te geven waardoor deze steen tot een relatief snelle uitwisseling van kleur trilling in het energetische veld van de mens zou kunnen komen op die plaatsen waar een extra energiebehoefte gevraagd wordt.

Bergkristal Cluster:

20180106_104224-202208014.jpg

Een Bergkristal cluster heeft velen punten die ontstaan zijn vanuit zijn basis. Ze kunnen klein of groter zijn en elk punt is uniek. Kristallen clusters resoneren hun energie in het gebied om hun heen en kan ook gebruikt worden om negatieve energie te absorberen.

Clusters zijn al in eeuwen gebruikt voor heling, meditatie en het uitbreiden van het denken om aan te raken de geestelijke wereld.

Bergkristal wordt gebruikt voor bescherming. De krachtige Bergkristal word gebruikt voor:

 • Het verbeteren van harmonie en samenwerking • Helpt de levenskracht om positief te zijn

Uiterst populair metafysisch, is Bergkristal bekend als de “Meester-genezer” van het mineralenrijk, met zijn zeer hoge vibratie, en is de meest veelzijdige helende steen onder alle kristallen. Bergkristal is naar verluidt de meest krachtige helende steen van het mineralenrijk, in staat om aan elke conditie te bewerken.

Bergkristal is ook bekend als de “Steen van Kracht” en versterkt elke energie of intentie. Men is van mening dat Bergkristal beschermt tegen negativiteit, het afstemmen op je hogere zelf en pijn verlicht.

Bergkristal kan worden geassocieerd met alle elementen: aarde, water, lucht en vuur.

Bergkristal brengt de spirituele boodschap van licht, zuiverheid en duidelijkheid. Het is oud, wijs en tezelfdertijd jong van geest en helder in actie.

Affirmatie: Mijn weten is helder en ik mag gereinigd worden van dagelijkse onzuiverheden.

 

Voorhoofd

Derde Oog

Paars/Violet 6 Inzicht in het wezen die je bent, het eigen functioneren, maar ook dat van anderen. Bevordert het heldere “zien” en versterkt voorgevoelens. (Hoofdpijnen weg, verhelpt hormonale storingen en werkt positief op neusholtes bij verkoudheid).

 

PAARS

Purple

De kleur paars heeft twee heel verschillende eigenschappen. Deze kleur geeft een indruk van ernst en waardigheid, maar ook een van zoetheid en lieflijkheid. Paars heeft de kracht om verder te gaan dan alleen maar denken. Het is de kleur van de zuivere mensheid en de kracht van het bloed. En daarom vertoont deze kleur de hoogste vorm van kristallisatiekracht. Paars is de ziel/ spirituele complementaire kleur van groen en verwijst naar het innerlijke wezen dat absoluut is. Paars heeft daarom te maken met de individuele realisatie van de mensheid in dit leven. Paars geeft ruimte om van buitenaf te beïnvloeden, maar is nauw verbonden met de diepste lagen van het bestaan.

Positieve actie, Fysiek, de kleur paars:

 • Het heeft een gunstig effect op de problemen van het lymfestelsel
 • Beïnvloedt de werking van de milt op een positieve manier.

Positief functioneren, psychologisch/mentaal, de kleur paars:

 • Verbetert het gevoel van eigenwaarde op een vriendelijke en vriendelijke manier
 • Helpt mensen om boven de geest uit te stijgen
 • Ondersteunt de realisatie van de essentie.
 • Het violette deel van het recht van de hersenen, het gebied van gevoel en intuïtie
 • Zorgt ervoor dat we diepere lagen in onszelf bereiken en inzicht verschaffen
 • Het heeft een stimulans om mensen meer tijd te laten besteden aan meditatie

 

VIOLET

Violet

De kleur violet is altijd in verband gebracht met spiritualiteit. Het wordt daarom beschouwd als de kleur van de ziel/geest en het werkt op het onderbewustzijn. Violet geeft spirituele kracht en brengt inzicht; het wordt beschouwd als een meditatieve kleur. Deze kleur is vooral waar als de kleur van inspiratie.

Het stralend van de kleur VIOLET op de neurasthenie-lijn kan iemand helpen die last heeft van een burn-out. Op het voorhoofd bevindt zich een horizontale balk, op ongeveer één vingerbreedte boven de wenkbrauwen. De balk strekt zich uit van de positie boven de pupil van het linkeroog tot de pupil van het rechteroog. Dit is de zogenaamde neurasthenie-lijn, en dit heeft te maken met zenuwzwakte.

Er kunnen symptomen zijn zoals angst en depressie die kunnen worden behandeld, en de nu voorkomende klacht van ADHD. In het midden van de bar is er een cirkel. Dit is het punt van het zogenaamde limbische systeem. Dit punt op het voorhoofd komt overeen met het limbische systeem in de hersenen. En het limbische systeem in het hersengebied vertegenwoordigt het gebied waar de verwerking van emoties plaatsvindt.

Over de neurasthenie-lijn strijk je een aantal keer van links naar rechts met de violette kleur. Dit heeft een gunstige invloed op de samentrekking en creëert in de loop van de tijd een gevoel van innerlijke bevrijding.

Op het punt van het limbische systeem in het midden van de balk, wordt de kleur violet na de dekking extra gestraald. Als mensen na verloop van tijd aangeven dat ze de kleur paars minder leuk vinden, kun je overschakelen naar de kleur geel (de complementaire kleur van violet). Geel is ook het punt van het limbisch systeem en kan worden toegepast als er sprake is van leerstoornissen en ADHD in de klacht.

Op de neurasthenie-lijn kun je ook in de kleur oranje stralen. Dit gebeurt met problemen zoals depressie, gegeven als een van de eigenschappen die de kleur oranje heeft in de kleurpunctuur.

Violet is altijd in verband gebracht met de geest in religies en met de kracht van koningen en koninklijken. Dit is de kleur van zelfkennis die erg krachtig is. Mensen die veel violet in hun aura vertonen, zoeken spirituele ontwikkeling en zijn zeer gevoelige zielen. Ze zijn hoogstwaarschijnlijk zeer creatief, maar ze moeten oppassen dat ze de kracht die deze kleur hen geeft niet misbruiken.

Violet trilt op een zeer hoge frequentie en zijn transformerende kracht helpt angsten voor de geest op te lossen. De kracht om ons te helpen afstand te nemen van onze zintuigen stelt ons in staat om onze kosmische verbindingen te versterken die ons uiteindelijk vrede en innerlijke harmonie brengen.

Gebruik violet om een ​​kamer met onzuivere gedachten en emoties te reinigen. Violet bevat zowel rode als blauwe vibraties die de basis- en kruinchakra harmoniseren, en op fysiek niveau wordt het zachtjes gestimuleerd zonder opruiend te zijn.

Violet is een kleur van bescherming omdat zijn hoge resonantie een sterk krachtveld creëert van bescherming waardoor lagere psychische entiteiten en geestesgolven niet kunnen doordringen.

Positieve actie, Fysiek, violet:

 • Normaliseert glandulaire en hormonale activiteit
 • Verlicht problemen in hoofd, oren en neus en versterkt zwakke ogen.
 • Het is een bloedzuiverend middel en helpt bij het opbouwen van witte bloedcellen.
 • Helpt bij de behandeling van spataderen en overal waar stimulatie nodig is bij ontstoken of pijnlijke aandoeningen.

 

Positieve functioneren, Emotioneel, violet

 • Werkt op de hersenen via het centrale zenuwstelsel, dus wordt het gebruikt voor het genezen van alle mentale en nerveuze aandoeningen en persoonlijkheidsonevenwichtigheden
 • Harmoniseert het hart met de hogere geest. 

 

Positieve functioneren, Psychologisch/Mentaal, violet:

 • Bevordert waardigheid, zelfrespect en tolerantie
 • Bevordert creativiteit en dienstbaarheid aan anderen
 • Hypnotiserend en verdovend effect, dus sedeert de geest

 

Positieve functioneren, Spiritueel, violet

 • Bevordert spirituele groei
 • Reinigt, zuivert, beschermt en transformeert de aura lagen door regeneratie van harmonische trillingen. 

Partially Reference: Colour Scents – Healing with Colours & Aroma, Suzy Chiazzari

Combinaties:

Rood en Blauw: Mensen die zichzelf niet of nauwelijks weten te manifesteren, zichzelf wegcijferen, zich niet weten te verbaliseren ten gunste van zichzelf, zich altijd in een hoekje laten drukken en hier pijn uit ervaren. “Het is goed zoals je bent”.

 

Oranje en Paars: Door deze combinatie wordt het mogelijk gemaakt om emoties welke zich vastgezet hebben “tastbaar” en “verwerkbaar” te maken. Men krijgt inzicht over de eigen emotionele beleving en leert begrijpen waarom men zaken opgeslagen heeft vaak als onnodige ballast. Emotionele herinneringen kunnen ontdaan worden van pijn, wat overblijft is de les welke hieruit getrokken wordt. Voor disbalansen in het hormonale huishouden. PMS.

 

Geel en Wit: Dit geeft de mens, in gevoel en weten, een waardevolle plaats op deze Aarde. Men ervaart een deel van het grote kosmische gebeuren te zijn en weet of ervaart een doel te hebben in deze dimensie.

Nervositeit ten gevolge van onzekerheid verdwijnt evenals de hier ten gevolge van ontstane fysieke disbalansen zoals bijvoorbeeld, brandend maagzuur en disbalansen in de suikerhuishouding.

 

Rood en Wit: Om dag- nacht ritme te herstellen. Werkt tegen slapeloosheid en geeft het gevoel van aanwezigheid op alle energetische, geestelijke en fysieke niveaus, een helderheid in het hier en nu van het wezenlijke “zijn”.

 

Hierdoor kan een mens, als deze wederom ingesteld wordt op zijn grondwaardes, enorm veranderen ontdaan worden van alle trucjes van welke men zich in de loop van het leven is gaan bedienen.

(Dit is geen geneesmiddel zoals in de reguliere geneeskunde. Raadpleeg altijd je arts.)

20171210_153111-569341930.jpg

Dankbaarheid.

 

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: