Crystalline Rainbow

7. Energetische Elixer – Bergkristal Cluster en Wit Resonatie

 

(Dit is inclusief de trillingen van Totale Volle Maansverduistering van 31 januari en Partiele Nieuwe Maansverduistering van 15 februari)

Gereed voor levering per dinsdag, 20 februari, 2018.

Donatie: Euro 11,00 exclusief verzendkosten. 30 ml Flesje plus druppelaar.

Bestellen is mogelijk via charren@kpnplanet.nl of via het formulier op de website.

Plaats 3 druppels van deze elixer in a glas mineraalwater en drink het gedurende de dag.

Plaats 3 druppels van deze elixer in a glas mineraalwater en drink deze voordat je gaat slapen.

20180105_133803134493230.jpg

Het doel is om de kwarts op een vlak een zwaarder accent mee te geven waardoor deze steen tot een relatief snelle uitwisseling van kleur trilling in het energetische veld van de mens zou kunnen komen op die plaatsen waar een extra energiebehoefte gevraagd wordt.

20180106_104224-202208014.jpg

Affirmatie: Mijn weten is helder en ik mag gereinigd worden van dagelijkse onzuiverheden.

 

Kruin Wit 7 Op alle niveaus zuivering en bescherming van de auralagen.

 

Wit

Wit is de kleur van puur zonlicht dat alle andere kleuren bevat. Zijn hoge vibraties hebben een reinigende en zuiverende werking op ons, het werkt door het kruinchakra en activeert levenskrachtenergie (chi) door al onze chakra’s en auralagen. Voor de meeste mensen zijn hun eigen trillingen te traag om gevoelig te zijn voor de helende eigenschappen van wit licht en daarom sturen we de genezende eigenschappen van de gekleurde componenten meestal voor genezing. Voor sommige mensen die extreem gevoelig zijn, zoals sommige mediums, genezers, artiesten en muzikanten en mensen die een spiritueel pad volgen, kan wit licht direct voor genezing worden gebruikt

We kunnen echter allemaal profiteren van de helende stralen van natuurlijk zonlicht door zoveel mogelijk tijd met natuurlijk licht door te brengen, en gebruik te maken van de lichtstralen die in dit energetische elixer zijn vastgelegd. Het helpt ons allemaal op onze weg naar het ontdekken van waarheid, stilte en innerlijke visie.

 

Positieve actie, fysieke, wit:

  • Het stimuleert the stroming van chi door alle chakra’s terwijl het energieniveau wordt opgetild.

 

Positieve actie, emotioneel, wit:

  • Het maakt schoon en zuivert alle emoties.

 

Positieve actie, mentaal, wit:

  • Bevrijdt en laat los alle negatieve patronen en verbindingen met het onbewuste en hogere denken.

 

Positieve actie, spiritueel, wit:

  • Het zuivert de geest om toe te staan een zielengroei door te maken en je te verbinden met de stroom van zuiver liefdes energie van het hogere hart.
  • Het opent de kruin chakra zodat je kan verbinden met het universele licht en te ervaren de staat van gratie.

Referentie: Colour Scents – Healing with Colours & Aroma, Suzy Chiazzari

 

Combinaties:

Rood en Blauw: Mensen die zichzelf niet of nauwelijks weten te manifesteren, zichzelf wegcijferen, zich niet weten te verbaliseren ten gunste van zichzelf, zich altijd in een hoekje laten drukken en hier pijn uit ervaren. “Het is goed zoals je bent”.

 

Oranje en Paars: Door deze combinatie wordt het mogelijk gemaakt om emoties welke zich vastgezet hebben “tastbaar” en “verwerkbaar” te maken. Men krijgt inzicht over de eigen emotionele beleving en leert begrijpen waarom men zaken opgeslagen heeft vaak als onnodige ballast. Emotionele herinneringen kunnen ontdaan worden van pijn, wat overblijft is de les welke hieruit getrokken wordt. Voor disbalansen in het hormonale huishouden. PMS.

 

Geel en Wit: Dit geeft de mens, in gevoel en weten, een waardevolle plaats op deze Aarde. Men ervaart een deel van het grote kosmische gebeuren te zijn en weet of ervaart een doel te hebben in deze dimensie.

Nervositeit ten gevolge van onzekerheid verdwijnt evenals de hier ten gevolge van ontstane fysieke disbalansen zoals bijvoorbeeld, brandend maagzuur en disbalansen in de suikerhuishouding.

 

Rood en Wit: Om dag- nacht ritme te herstellen. Werkt tegen slapeloosheid en geeft het gevoel van aanwezigheid op alle energetische, geestelijke en fysieke niveaus, een helderheid in het hier en nu van het wezenlijke “zijn”.

 

Hierdoor kan een mens, als deze wederom ingesteld wordt op zijn grondwaardes, enorm veranderen ontdaan worden van alle trucjes van welke men zich in de loop van het leven is gaan bedienen.

20171210_153111-569341930.jpg

Dankbaarheid.

 

(Dit is geen geneesmiddel zoals in de reguliere geneeskunde. Raadpleeg altijd je arts.)

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: