Crystalline Rainbow

Rhodochrosiet Energetische Elixer

20180114_140041366782786.jpg

Rhodochrosiet – Zuivering en Opbouw – Muziektoon “F” – Element: Vuur en Water

Rhodochrosiet water of -elixer oefenen een stimulerende en ontgiftende werking uit op de nieren en de lever.

Het hoofdbestand van de rhodochrosiet is mangaan. Mangaan heeft een gunstige werking op dementie, diabetes mellitus, epileptische aanvallen, leerstoornissen en de ziekte van Parkinson, reumatoïde artritis en schizofrenie. Bij deze ziektes of disbalansen is het dan ook raadzaam om rhodochrosiet elixer aan de cliënt voor te schrijven.

Rhodochrosiet staat bekend om zij revitaliserende werking op de lichaamscellen. Rhodochrosiet is in staat om het verouderingsproces van het lichaam te vertragen en het lichaam weer een jeugdige uitstraling te geven bijvoorbeeld de uitstraling van innerlijk als uiterlijk blakend van levensenergie.

 

Gebruik: Eenmaal daags een glas mineraalwater met daarin 3 druppels rhodochrosiet. Het verhoogt de levenswil.

 

Algemene Informatie:

De naam rhodochrosiet is in 1813 door de mineraloog Friedich Hausmann (1782-1859) aan deze steen gegeven. Hierbij combineerde hij het Griekse woord “rhodon” (roos) met chrosis (kleur), kortom: rooskleurig. In de zilvermijnen van San Luis in Argentinie komt rhodochrosiet voor in stalagmietvorm. Dit gebied behoorede, oorspronkelijk toe aan het indianenvolk de Inca’s, vandaar dat rhodochrosiet ook vaak “Inca-roos” wordt genoemd.

 

Rhodochrosiet en de astrologie: Astrologisch heeft rhodochrosiet een goede verbinding met het sterrenbeeld Maagd, Waterman en Tweelingen. Vooral op woensdagen geeft dit een extra resonantie.

 

Rhodochrosiet en de chakra’s: De energetische basislading van rhodochrosiet is: zuivering en opbouw. Rhodochrosiet heeft de beste verbindingen met de zonnevlecht en het hartchakra. De keurtrillingen van rhodochrosiet zijn: oranje, geel en wit.

 

Affirmatie: Ik accepteer dat ik mijzelf waardeer.

 

Je kunt een elixer bestellen via dit formulier of via een mail naar charren@kpnplanet.nl.

Donatie: 30 ml flesje van Rhodochrosiet Elixir – Euro 11,00 exclusief verzendkosten.

 

Dankbaarheid

20180114_1827262100464486.jpg

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: