Crystalline Rainbow

Rutiel Kwarts Energetische Elixer

20180114_134009-407677443.jpg

Rutiel Kwarts – Zuivering – Muziektoon “D” – Element: Fire

Rutielkwarts kenmerkt zich doordat diverse opposities in haar verenigd zijn, die ogenschijnlijk niet samengaan: licht en zwaar, oppervlakkig en diep. Toch zijn al deze eigenschappen in deze steen verenigd en dat is mogelijk dankzij de combinatie van het doordringende rutiel (titaan) met het bergkristal in deze steen. Dit maakt het mogelijk voor deze steen om diep in te grijpen bij cliënten met een zwaarmoedige natuur of psychische problemen.

 

Gebruik: Eenmaal daags een glas mineraalwater met daarin 3 druppels rutielkwartselixer volstaat om diep in te grijpen in zwaarmoedige naturen of psychische problemen van je cliënt. Als elixer toegediend verhoogt rutielkwarts tevens de afweerkracht van het lichaam. Het immuunsysteem wordt door het rutielkwartselixer gereinigd en ontgift.

20180114_132948366782786.jpg

Algemene Informatie:

In de signatuurleer zou je de betrokkenheid tussen luchtwegen en rutielkwarts kunnen herkennen door een vergelijking te trekken tussen de trilhaartjes van onze luchtwegen en de venushaartjes van de rutielkwarts. In de literatuur over de geneeskracht van stenen wordt de rutielkwarts vrijwel unaniem beschreven als positief werkzaam tegen allerlei aandoeningen van de luchtwegen. Zo kunnen hoest, astma en bronchitis succesvol aangepakt worden met de rutielkwarts.

 

Rutielkwarts en de astrologie: Astrologisch heeft rutielkwarts een goede verbinding met het sterrenbeeld Leeuw en in iets mindere mate ook met het sterrenbeeld Ram.

 

Rutielkwarts en de chakra’s: De energetische basislading van rutielkwarts is: schoonmaken. Rutielkwarts maakt met alle chakrapunten goede verbindingen. De keurtrillingen van rutielkwarts zijn: zwart, rood, oranje, blauw, paars en wit.

 

Rutielkwarts en de aura’s: Rutielkwarts werkt in op de auralagen die de mens omgeven. De aura is verbonden met de chakrapunten. De lagen van de aura zitten als een schil om ons fysieke (grofstoffelijke) lichaam heen.

  • Fysieke aura laag: De fysieke aura laag omsluit als een soort van nauwsluitende handschoon je hele lichaam. De fysieke aura laag is verbonden met het stuitchakra.
  • Emotionele aura laag: De emotionele aura laag is verbonden met het miltchakra.
  • Mentale aura laag: De mentale aura laag is verbonden met de zonnevlecht.

Wat doet de rutielkwarts nu precies in deze lagen?

Tijdens een mensenleven klemmen zich veel emoties, fysieke disbalansen en mentale problematieken vast in ons aura lagen. Met rutielkwarts kun je hiervoor een reinigingslegging uitvoeren. Deze steen is namelijk in staat om alle energetische lagen van de aura tijdelijk samen te voegen tot een geheel. Hierdoor kunnen vastgezette patronen weer hun natuurlijke weg door de auralagen hervinden en komt dus nieuwe energie vrije.

De ervaringstherapie leert dat mensen die een edelsteenlegging/elixer met rutielkwarts ondergaan, vaak eerst het gevoel krijgen dat zij zwaar worden en daarna het gevoel dat er een last van hen wordt weggenomen.

 

Affirmatie: Ik zie nu duidelijk door de illusie van mijn verleden heen.

 20180114_132934-407677443.jpg

Je kunt een elixer bestellen via dit formulier of via een mail naar charren@kpnplanet.nl.

Donatie: 30 ml flesje van Rutielkwarts Elixir – Euro 11,00 exclusief verzendkosten.

 

Gratitude

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: