Crystalline Rainbow

Kristallen Water

Moon-Water-gratitude

Hoe maak je Kristallen water?

  • Je neemt een glazen (geen Kristallen) kan en plaats hier een bergkristal in eventueel een kleine bergkristallen cluster

 

  • Je zet deze 24 uur in de vensterbank (energie van zon en maan) liefst op het Oosten waar de Zon opkomt.

– eventueel wordt de schadelijke trilling ontnomen van het water

– fijn om gedurende de dag op te drinken

– je kunt er mee koken (reactiveerd) de giftige bestanddelen en neutraliseerd het water.

Allen vitamins en   mineralen zijn nu Zuiver en voor ons lichaam absorbeerbaar. De naar voren komende pesticiden worden afgebroken en indirect onschadelijk gemaakt.

– lekker thee en koffie mee zetten

– je kunt je gezicht ermee wassen enz.

– je Dieren, planten en bloemen zijn hier dankbaar voor

Centering.Water Transformation.Grounding and Anchoring

Als mens bestaat wij uit 70% water. Proef eens dit Kristallen water!

Kristallen of stenen hebben het bijzondere vermogen om met water te ‘communiceren’. De trilling en het licht dat kristallen/stenen bij zich dragen en uitstralen worden één met de trilling van het water.  Wanneer je dagelijks kristalwater drinkt worden je eigen lichtvelden groter, je straalt meer licht en blijheid uit. Je cellen worden schoongemaakt van oude zwaarte en belasting. Hierdoor ben je fysiek schoner en minder vatbaar voor kwaaltjes, maar ook emotioneel blijf je open in je Hart en Lichtheid waardoor er geen hangen is in zorgen, zwaarte of stemmingen. Het is makkelijker om los te laten en de Stralende te Zijn die je in Wezen Bent!

Geometric Water

Ken je de experimenten van Dr. Mararu Emoto?

  • Mararu Emoto, invloed van intenties, gevoelens en emoties op water
  • Onze gevoelens, emoties en intenties zijn vormen van energie, trillingen, die invloed uitoefenen op de materie, in positieve dan wel negatieve zin.  We zijn ons hier zelden van bewust. Een aantal van jullie zal het niet eens geloven.  De onderzoeken van Masaru Emoto maken dit zichtbaar.

 

  • Masaru Emoto begon zijn onderzoek met het bekijken van de kristalstructuren van water uit diverse gebieden. Schoon bronwater liet onder de microscoop  een prachtige kristalvorm zien, leidingwater en vervuild water een verbrokkelde of vervormde structuur. Hij bevroor de resultaten en maakte hier foto’s van.

 

  • Vervolgens ging hij experimenteren met geluid, bijvoorbeeld met klassieke muziek en rockmuziek.  Bij klassieke muziek werden prachtige waterkristallen gevormd, bij luide rockmuziek trad vervorming op.

 

  • Het experiment breidde zich uit met het uitspreken van woorden. Bij woorden als liefde en dankbaarheid vormde het water harmonische structuren. Bij woorden als haat en woede trad er vervorming en verwarring op, viel de structuur uiteen. Emoto heeft honderden woorden getest,  maar liefde en dankbaarheid gaven de mooiste kristallen.

Sacred Water

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: