Crystalline Rainbow

Apofyliet Clusters

APOFYLIET CLUSTERS

20180526_115312-1999386804.jpg

Prijzen: Kleine formaties van € 6 p.st. Groene/Wit Apofyliet clusters € 22 p.st., maar dan heb je ook iets heel bijzonders. Exclusief verzendkosten.

Kleine Clusters

Grote Cluster

Het mooie kristal is op stilbiet, deze zacht roze steen zorgt voor een rustig in zichzelf kracht vindend gemoed en stimuleert om de eigen ideeen en visioenen te volgen – en dit in combinatie met groene apophyliet! Overigens ook in huis, grote cluser PUUR stilbiet, een zachte maar heel krachtige impuls om jouw weg te kiezen en gaan.

Werking: Apofylliet bezït een hoog watergehalte, waardoor het een zeer efficiënte geleider van energie is en drager is van de Akasha-kronieken. De aanwezigheid ervan in een ruimte versterkt de energieën, want het is een krachtige transmitter van vibraties.

Apofylliet schept een bewuste verbinding tussen de fysieke en spirituele gebieden. Tijdens reizen buiten het lichaam houdt het een sterke verbinding met het fysieke lichaam in stand, zodat er informatie kan worden overgebracht van het psychische naar het fysieke gebied.

Deze spirituele steen zorgt voor helder zicht, stimuleert de intuïtie en maakt toegang tot de toekomst mogelijk. Het is een uitstekend hulpmiddel bij het waarzeggen met kristallen.

Op het psychische vlak bevordert apofylliet introspectie en het vermogen om onbalans of gebreken te corrigeren. Het doorziet pretenties en breekt door een gereserveerde houding heen. Deze steen van waarheid zorgt voor erkenning van iemands ware zelf.

Geestelijk heeft apofylliet een kalmerend effect. Het is een effectieve bestrijder van stress, heft mentale blokkades en negatieve denkpatronen open vermindert verlangens.

Op spiritueel niveau brengt apofylliet universele liefde in analyses en het besluitvormingsproces, zodat de geest op de ziel wordt afgestemd.

Emotioneel bevrijdt apofylliet onderdrukte emoties. Het overwint angst en bezorgdheid, neemt ongerustheid weg en zorgt ervoor dat onzekerheid wordt geaccepteerd.

Spiritueel heeft deze steen een kalmerende en aardende werking op de geest. Het heeft sterke banden met het spirituele gebied en draagt ertoe bij dat u zich prettig in uw lichaam voelt. Het maakt reizen buiten het lichaam en spirituele visioenen mogelijk. Vanwege zijn band met de Akasha-kronieken maakt het reizen in vorige levens gemakkelijker.

GENEZING Apofylliet is hét hulpmiddel bij healing. Het maakt het gemakkijker om een patiënt in een diepere staat van ontspanning en ontvankelijkheid te brengen en neemt de genezer ter zijde, zodat de overdracht van helende energie op de patiënt zuiverder kan verlopen.

Apofyliet – De steen van visie! Helpt bij (voor)zien en wordt vaak ingezet tijdens heldere sessies/mediamieke overdracht van informatie. Doorbreekt een gereserveerde houding (bevordert communicatie). Een effectieve bestrijder van stress, kalmerend voor de geest, zorgt voor universele liefde in besluitvormingsprocessen, waarmee de weg voor de ziel gekozen wordt. Overwint angst en bezorgdheid, de steen draagt bij dat je je prettig in je lichaam voelt. Deze steen is behulpzaam bij Reiki en alle vormen van energetisch werk, omdat het ontvankelijkheid vergroot, ontspanning bevordert.

Fysiek goed voor de ogen, het ademhalingstelsel, en goed voor huid en slijmvliezen- bij allergieen en overgevoeligheid – vooral een steen, die helend is voor de ziel die zich niet thuis voelt op aarde.

Bijzondere eigenschap: heft hypnotische bevelen en andere controlemechanismen op uit het huidige en vorige levens (info voor therapeuten – op gebied van hypno- en regressietechnieken). Bron info: Judy Hall.

Ervaring: een zeer geschikte steen voor elke praktijk waarin energetisch werk wordt verricht, een enorme hulp bij het zuiveren van de omgeving en overdracht van helende energie.

Specifiek groene apophyliet: steen van bevrijding en oprechtheid, helpt bij angsten, druk en benauwdheid (beklemming), transformeert onderdrukte gevoelens, is het reddende lichtpuntje bij grote belasting.

Apofylliet helpt je openlijk te zijn naar jouw pure natuur. Transparante kristallen helpen zorgen en denkpatronen los te laten. Stralende stenen op weg naar hun bestemming, om je te laten genieten van hun Licht en werking. En dan natuurlijk, laat anderen beleven…

 

 

Sterrenbeeld: Tweeling en Weegschaal. Goed voor alle chakra’s.

Apofyliet is kleurloos, geelachtig, groen of roze van kleur. De steen is doorzichtig tot doorschijnend en heeft een glasachtige tot parelmoerglans.

Dankbaarheid.

 

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: