Crystalline Rainbow

RHODONIET KRISTALLEN SCHEDEL HANGER

20180526_195632-14585086.jpg

Gewicht: 17 gram

Kosten: Euro 15,00

Rhodoniet vibreert liefde en voedt liefde. Het verbetert gepassioneerde liefde, en wordt gebruikt om een ​​goede partner aan te trekken.

Het helpt ook om relaties te helen door acceptatie, geduld, vergeving en mededogen te bevorderen.

Het ondersteunt emotionele genezing en laat geblokkeerde energie uit het hart ontsnappen, emotionele wonden en littekens uit het verleden opruimen om een ​​gebroken hart te herstellen.

20180526_195714-1608276537.jpg

Rhodoniet werkt heilzaam op het hartchakra, en opent er een voor onvoorwaardelijke liefde. Rhodoniet brengt emoties in evenwicht en kalmeert, vooral tijdens traumatische tijden, of wanneer hij zich in paniek voelt.

Het transformeert, verheft en stabiliseert emoties, waardoor woede, stress en angst verminderen. Het bouwt vertrouwen op en kan verwarring verlichten. Het kan nuttig zijn bij het helen van emotionele zelfvernietiging, afhankelijkheid en misbruik.

Rhodoniet verhoogt de energie van het fysieke lichaam. Het kan ontgifting en genezing van de organen ondersteunen, vooral de lever. Het kan de genezing van het hart, de longen en het zenuwstelsel vergemakkelijken en wordt gebruikt om zwelling en ontsteking te verminderen en om de vruchtbaarheid en het metabolisme te stimuleren.

Spiritueel kan Rhodoniet de diepte, helderheid en betekenis van dromen, visies en meditaties verbeteren. Het ruimt de psychische centra op en helpt negativiteit te voorkomen. Het is een katalysator om iemands levensdoel te vervullen door iemands ware gaven tot uitdrukking te brengen, en kan uiteindelijk helpen iemands lot en hoogste aspiraties te vervullen.

Dankbaarheid.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: