Crystalline Rainbow

RUWE ROZEKWARTS STENEN SET (6 stuks)

Gewicht: 1 Kilo en 90 gram (totaal – per stuk ong. 200 gram)

Prijs: Euro 11,00 exclusief verzendkosten

 20180526_115558-48663489.jpg

Ruwe brokken rozenkwarts

Grote ruwe brokken rozenkwarts. Deze edelstenen en mineralen stenen zijn roze van kleur bevordert de liefde, zelfrespect, kunst en scheppend denken. Bedaart verder opvliegerige mensen en is een prima steen voor kinderen.

20180526_115603968034443.jpg

Rozenkwarts is een kwarts variant. De kleur varieert van donkerroze tot heel licht roze. Rozenkwarts staat voor liefde, zachtheid en geborgenheid.

De rozenkwarts heeft een zachte werking, maar geeft de drager toch de nodige kracht en beslistheid. Ook helpt deze steen je om je creativiteit tot uitdrukking te brengen. Zoals de naam al zegt is de rozenkwarts een roze steen, die tot de grote edelstenengroep van de kwartsen behoort. De steen is half-doorschijnend en de glans is glasachtig.

20180526_115610-975830439.jpg

Rozenkwarts: Helpt bij heimwee, pijn, duizeligheid, hart- en bloedsomloop stoornis, leverkwalen, nierkwalen, puberteit problemen, jaloezie, diarree en buikkrampen bij baby’s. Vergroot de creativiteit, geeft fantasie, geestelijke groei en bevordert de liefde, zelfrespect, kunst en scheppend denken. Bedaard verder opvliegerige mensen en is een prima steen voor kinderen.

Rozenkwarts is goede ondersteuner voor alle problemen met de bloedsomloop. Hij verzacht brandwonden en blaren en verwijdert onzuiverheden uit het lichaam. Patiënten met de ziekte van Alzheimer, Parkinson en dementie hebben baat bij het dragen van een rozenkwarts.

20180526_115616-286255629.jpg

Het kalmeert, vermindert stress, stelt gerust en verandert negatieve energie in liefdevolle positieve energie. Rozenkwarts versterkt empathie en gevoeligheid en helpt veranderingen te accepteren. Onderdrukte emoties, opvliegendheid en verdriet worden bevrijd en getroost. De steen geeft het inzicht dat het belangrijk is eerst van jezelf te houden en goed voor jezelf te zorgen, alvorens je anderen kunt ondersteunen. Rozenkwarts helpt je eigenwaarde, begrip, weerbaarheid, zelfkennis en zelfvertrouwen te krijgen op een tedere manier. Hij is vooral ondersteunend bij kinderen. Rozenkwarts is de beschermsteen voor kinderen tegen de grote ‘boze’ wereld en beschermt dan ook alles wat kwetsbaar en zuiver is.

Dankbaarheid.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: